Dammyr Bygg As

TJENESTER

Vi er en av de største aktørene i bransjen i Østfold. Med lang erfaring fra bransjen er vi klare til å møte de utfordringer som måtte komme. Vi har opparbeidet oss et godt omdømme og vi fokuserer på kvalitet til kunden. Gjennom flere år i bygge bransjen har vi opparbeidet lang erfaring som våre kunder vil dra nytte av. Ta kontakt med oss i dag hvis du ønsker en vurdering og uforpliktende tilbud av ditt prosjekt.  

Se under for våre tjenester

Tjenester - Dammyr Bygg Fredrikstad - Entrepenør, snekker, maler, skadetakst

Innvendig maling

Trenger du å pusse opp huset eller leiligheten er vi klare til å hjelpe deg. Dammyr Bygg AS kan hjelpe deg med å male både innvendig og utvendig. Vi kan hjelpe deg gjennom hele oppussingsprosessen fra start til nyoppusset hjem.

Vi har lang erfaring fra bransjen og våre fagfolk har høy kompetanse på sitt fagfelt. De vil bruke av sin erfaring og kompetanse til utføre arbeid av høy kvalitet så kunden skal bli fornøyd. Vi har i dag 1 malermester og 2 faglærte malere som står klare til å hjelp deg med oppussingen.

Nybygg

Mangler du et hus på den nye tomta? Vi kan hjelpe deg med oppføringen av den nye drømmeboligen din. Er det andre bygninger du trenger hjelp med?

Vi står klare til å oppføre både hus og andre bygninger. Vi leverer prosjekter hvor det bare er å flytte rett inn. Vi leverer våre prosjekter til riktig tid, pris og etter dine ønsker.

Byggledelse

Som byggeleder på prosjektene representerer vi byggherren på byggeplassen. Vi vil være et bindeledd mellom byggherren og entreprenøren på byggeplassen. Vår hovedoppgave er å sikre at prosjektet blir oppført som avtalt. 

Tilbygg

Ønsker du deg et større hus kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen. Vi hjelper deg igjennom hele prosessen fra idé til ferdig oppført tilbygg. Våre håndverkere har lang erfaring fra bransjen, og vi vil passe på at prosjektet  blir utført etter gjeldene forskrifter.

Rehabilitering

Har du en bolig du ønsker å rehabilitere for å utnytte boligens totale potensiale? Vi vil foreta en befaring på din bolig. Under befaringen kan vi hjelp deg med å finne ut hva som må gjøres på ditt hu for å sette det i stand i forhold til gjeldene forskrifter.  Ta kontakt med oss i dag for befaring og et uforpliktende tilbud.   

Innbo

Har du fått skader på innbo etter en brann eller vannskade? Vi kan hjelp deg med dette. Sanering er den innsatsen som legges ned for å ta vare på eller redde innboet etter en brann eller vannskade. Saneringen av innbo gjør vi enten på skadestedet, eller vi tar det med til et lager. Vi oppbevarer innbo til skaden på boligen er opprettet.

Kjøkken montering

Kjøkkenet er ofte det samlingsrommet i hjemmet. Vi hjelper deg med å montere ditt drømmekjøkken. Vi monterer kjøkkenet i samsvar med kundens ønsker. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Baderoms montering

Når du pusser opp badet er det en rekke regler og forskrifter du må ta hensyn til. Vi hjelper deg å montere badet etter kundens ønsker. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Brannskade

Brann kan være ødeleggende for den som blir utsatt for det, men ved å foreta en sanering raskt etter slukningsarbeidet kan gjenstander bli reddet. Vi har lang erfaring med å utføre arbeid på brannskader. Vi sikrer innbo og bygget etter en brann.

Skadetakst

Brann kan være ødeleggende for den som blir utsatt for det, men ved å foreta en sanering raskt etter slukningsarbeidet kan gjenstander bli reddet. Vi har lang erfaring med å utføre arbeid på brannskader. Vi sikrer innbo og bygget etter en brann.

Reparasjon av brygge

Har du en ødelagt brygge? Vi kan hjelpe deg med reparasjon av din brygge, og dette har vi lang og god erfaring med. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Oppgradering av brygge

Trenger bryggen din en oppgradering? Vi kan hjelpe deg med dette, og dette har vi lang og god erfaring med. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.